TAF GoedGezekerd AOV

AOV Berekenen

De eerste AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft!
De voordelen van de TAF GoedGezekerd AOV

AOV Berekenen

  • Goedkope premies
  • Op-maat AOV verzekeringen mogelijk
  • Geen maximale uitkering per polis
  • Veel keuze in wachttijd en uitkeringsduur
  • Aantrekkelijke aanvangskorting
  • Tussentijds wijzigen is mogelijk
  • Het beste advies door onafhankelijke verzekeringsadviseurs
Direct een offerte aanvragen of meer informatie: T 040-707 38 90
Neem contact met mij op
Vul uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Bericht
 
U heeft†de touwtjes in handen

AOV berekenen

Wilt u weten wat u betaalt voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering AOV bij TAF? U kunt uw AOV berekenen samen met uw financieel adviseur. Heeft u nog geen financieel adviseur? Kijk dan op www.taf.nl voor een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt.

Premie AOV berekenen

TAF biedt de goedkoopste AOV van Nederland. Dat komt omdat u de premie volledig af kunt stemmen op uw wensen en situatie. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen hoe lang de AOV uitkering maximaal moet duren, hoe lang de periode is die u kunt overbruggen zonder uitkering wanneer u arbeidsongeschikt wordt (minimaal 30 dagen, maximaal 2 jaar) en voor welk percentage arbeidsongeschiktheid u zich verzekert. Wilt u de AOV berekenen voor uw persoonlijke situatie en wensen? Dat kan op onze site of samen met uw financieel adviseur.

Over TAF

TAF ontwikkelt en verkoopt verzekeringsproducten in Nederland. Onze verzekeringen zijn gericht op inkomensbescherming, zoals de AOV. Samen met een aantal grote, internationale financiŽle instellingen (Quantum Leben en Ace Europe Life Limited) en de Nederlandse organisaties DAK intermediairscollectief en De Nationale Taxatieservice NTS hebben we al veel ondernemers en zelfstandige professionals aan een AOV op maat geholpen.

Direct uw AOV berekenen

Wij bieden in 80% van de gevallen de voordeligste verzekering met de beste voorwaarden. Met de rekenmodule op deze site kunt u eenvoudig uw AOV premie berekenen. Wilt u meer weten over de AOV van TAF? Kijk alvast op www.taf.nl en vraag uw adviseur naar de TAF GoedGezekerd AOV.

Neem DIRECT contact met ons op via het formulier aan de linkerkant.

Voor de consumentenbrochure, consumentenwijzer en polisvoorwaarden kijk op: www.taf.nl