TAF GoedGezekerd AOV

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

De eerste AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft!
De voordelen van de TAF GoedGezekerd AOV

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

  • Zeer scherpe premie én aanvangskorting
  • Volledig aan te passen aan uw wensen
  • Bijna altijd de goedkoopste in de markt
  • Veel keus in wachttijd, uitkeringsduur
  • 6 keuzes in uitkeringsgrens
  • Unieke nabestaandendekking
  • Het beste advies door onafhankelijke verzekeringsadviseurs
Direct een offerte aanvragen of meer informatie: T 040-707 38 90
Neem contact met mij op
Vul uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Bericht
 
U heeft†de touwtjes in handen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten, is dat nodig? Als u ondernemer, zelfstandig professional of ZZP'er bent, geeft het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering u een veilig en gerust gevoel. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering weet u namelijk zeker dat u inkomsten blijft behouden, ook als u langdurig niet kunt werken door arbeidsongeschiktheid.

Waarom juist de Arbeidsongeschiktheidsverzekering van TAF?

Er zijn zeer veel verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen af te sluiten. De meeste verzekeraars bieden een bepaalde combinatie van wachttijd of eigen risicoperiode, duur van uitkering en drempel van arbeidsongeschiktheid aan. Samen met de hoogte van het bedrag dat uw wilt verzekeren en de zwaarte van uw beroep, zijn dit de belangrijkste factoren die de premie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering bepalen. TAF Verzekeringen is een van de weinige verzekeraars die u grotendeels vrij laat in uw keuzes, zodat u zelf de arbeidsongeschiktheidsverzekering samenstelt die het beste bij uw financiŽle en persoonlijke situatie en behoeften past.

De AOV op maat

TAF begrijpt dat ondernemers en Zelfstandige Professionals allen hun eigen, specifieke situatie hebben. Daarnaast zijn zelfstandigen eraan gewend om risico's in te schatten, zeker in overleg met een adviseur. De variabelen die u zelf kunt bepalen, zijn onder andere de duur van de uitkering, de wachttijd of eigen risicoperiode voordat de uitkering in gaat en het percentage arbeidsongeschiktheid dat u wilt verzekeren.

Over TAF

TAF ontwikkelt en verkoopt verzekeringsproducten in Nederland. Onze verzekeringen zijn gericht op inkomens- en vermogensbescherming. Daar zijn we goed in en dat kunnen we beter dan andere aanbieders. Ons productassortiment bestaat uit levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. TAF werkt samen met gerenommeerde verzekeraars zoals Quantum Leben en ACE Europe Life Limited en andere samenwerkingspartners. Wij bieden onze verzekeringen uitsluitend aan via onafhankelijke financieel adviseurs en bemiddelaars. TAF staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten, AFM.

Neem DIRECT contact met ons op via het formulier aan de linkerkant.

Voor de consumentenbrochure, consumentenwijzer en polisvoorwaarden kijk op: www.taf.nl