TAF GoedGezekerd AOV

AOV zelfstandigen

De eerste AOV waarmee u zelf de touwtjes in handen heeft!
De voordelen van de TAF GoedGezekerd AOV

AOV zelfstandigen

  • Zeer scherpe premie én aanvangskorting
  • U bepaalt: volledig aan te passen aan uw situatie en wensen
  • Ruime keuzes in wachttijden, uitkeringsduren en uitkeringsgrenzen
  • Nabestaandendekking: standaard uitkering van 12x het verzekerd maandbedrag
  • Het beste advies door onafhankelijke verzekeringsadviseurs
Direct een offerte aanvragen of meer informatie: T 040-707 38 90
Neem contact met mij op
Vul uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of nemen geheel vrijblijvend contact met u op.
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Bericht
 
U heeft de touwtjes in handen

AOV zelfstandigen

Als Zelfstandig Professional of ondernemer weet u hoe het is om risico's in te schatten en al dan niet te nemen. TAF begrijpt dat. Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering is daarom door u zelf - in overleg met uw financieel adviseur – samen te stellen. U bepaalt bijvoorbeeld bij welk percentage van arbeidsongeschiktheid u wilt dat de verzekering uitkeert (uitkeringsgrens) en hoe lang u de uitkering wilt ontvangen (uitkeringsduur). Hoe korter de uitkeringsduur en hoe hoger de uitkeringsgrens, hoe lager de premie. Uw adviseur adviseert u graag op basis van uw wensen, financiële situatie en werksituatie. Onze AOV is speciaal voor zelfstandigen ontwikkeld.

Speciaal voor zelfstandigen

De GoedGezekerd AOV van TAF is speciaal gericht op zelfstandigen. Dit uit zich niet alleen in de eerdergenoemde flexibiliteit (zelf bepalen welk risico u wilt nemen) maar ook in het feit dat u altijd de touwtjes in handen houdt. U kunt zeer gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in uw AOV. Zo kunt u jaarlijks het verzekerd bedrag met 10% verhogen zonder extra medische waarborgen. Ook kunt u het verzekerd bedrag jaarlijks met 25% verhogen. Zo stemt u uw verzekering eenvoudig af op de ontwikkelingen in uw bedrijf waar u en andere zelfstandigen mee te maken kunnen krijgen.

Korting op uw AOV

In 80% van de gevallen is onze GoedGezekerd AOV de goedkoopste optie voor zelfstandigen. Daarnaast is het zo dat u bij TAF de eerste drie jaar een aanvangskorting op de premie krijgt. Deze korting is in het eerste jaar 30%, in het tweede jaar 20% en in het derde jaar 10%. Bij TAF weten zelfstandigen zeker dat zij nooit te veel betalen.

Neem DIRECT contact met ons op via het formulier aan de linkerkant.

Voor de consumentenbrochure, consumentenwijzer en polisvoorwaarden kijk op: www.taf.nl